Siste konsert: Back in Business Party med gjesteartist Ole Borud ble avholdt 13.04.18

Back in Business Party med gjesteartist Ole Børud

Velkommen til konsert 13. april 2018 kl 20:00 i Asker Kulturhus

Billetter kjøpes her: www.kulturasker.no  Billett kr 350,-

Back in Business inviterer til en forrykkende kveld med høy party faktor. Det vil svinge i dansefoten og du vil dra kjensel på et repertoar med både nye og gamle låter.

Koret har invitert med seg Ole Børud som er en fantastisk soul og funk artist. Kveldens gjesteartist var i 1990-årene medlem av metal-bandene Schaliach og Extol. Han var med på flere plateinnspillinger og turneer med sistnevnte, før han i 2004 la metal-musikken på hylla for å søke tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop.

I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, Shakin’ the Ground. Oppfølgeren Keep Movin kom i 2011, og høsten 2015 slapp han sin foreløpig siste plate Stepping Up.

I tillegg til karrieren som soloartist har Ole Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer. Han har også turnert med blant annet Sofian, Torun Eriksen og Oslo Gospel Choir. Som liveartist har han delt scene med Andrae Crouch, varmet opp for Kirk Franklin i Globen, spilt på Cotton Club i Tokyo og vært gjest med Santa Fe And The City Horns i Las Vegas.

Malcare WordPress Security