Dirigenten

Dirigent:

Fra våren 2018 starter vi med ny dirigent Silje Karlsen. Mer info kommer.

Fra høsten 2016 startet vi opp med ny dirigent for julekonserten: Hellen Thonhaugen. Hellen synger i Oslo Gospel Choir og er sangpedagog og utdannet innen sang teknikken Complete Vocal Technique.

Fra januar 2014 til og med sommerkonserten vår 6. juni 2016 har Mari Tesdal Hinze vært dirigent for Back in Business. Mari har en Bachelor i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole og Master i Rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Ålborg. Hun begynte sin dirigent­karriere som 14‑åring i det lokale Ten Sing koret på Voss. Hun har bred erfaring som sanger i kor som Mosaic og Oslo Gospel Choir og fungerte i seks år som musikalsk leder og dirigent for  koret «Kor Major» i Oslo. Hun dirigerer nå Oslo Hit Ensemble i tillegg til Back in Business og vi er veldig glade og stolte over å ha hatt henne som dirigent.

Tidligere dirigenter:
Øyvind Henriksen var korets dirigent fram til jul 2013. Han har sin musikkutdanning fra Universitet i Oslo og har vært aktiv som dirigent i 30 år. Først som dirigent for diverse ungdomskor og senere som dirigent av barnekor. Han var med på starte popkoret Kor Invest på slutten av 80 tallet.  Han har skrevet en rekke syngespill for ulike kor. Da forespørselen om å være med på å starte nytt kor i Asker kom, var svaret enkelt. Back In Business tok form og Øyvind har satt sitt preg på koret, som i dag fremstår som en kontrast til mange av de andre korene i regionen.

Malcare WordPress Security