Vellykket workshop & konsert med The Real Group 18.03.17

Opplev en fantastisk dag!

Back In Business Kor & Band har invitert The Real Group til å holde workshop i Asker Kulturhus lørdag 18. mars 2017, kl 10:00-16:00 samt at de holder en egen konsert i teatersalen samme kveld kl 20:00.

Vi ønsker å dele denne dagen med andre korentusiaster og sangglade, og inviterer deg til en uforglemmelig dag. Workshop inkludert konsert koster kr 1235,-

Vil du melde deg på, så sender du e-post til mail@backinbusiness.info med navn, e-post adresse og mobilnummer. Påmelding er endelig når vi har mottatt din betaling til konto 91002057188.
Betalingsfrist: 1. desember 2016.

VI gleder oss til en spennende dag med deg og The Real Group.

The Real Group er et Svensk banebrytende vokalgruppe som har vært aktive i mer enn 30 år. Gruppen er etablert og ikke minst høyt respektert verden over med sine varierende, lekende og oppfinnsomme arrangement. Gjennom sin kombinasjon av perfeksjon og personligheter er gruppen blitt populær både blant musikkverdens forståsegpåere og publikum i alle aldre.

The Real Group, som består av fem medlemmer, turnerer året rund og gjør rundt 80 konserter hvert år. Vokalgruppen, som bare har stemmene sine som instrument, har skapt sitt eget musikalske uttrykk i området mellom jazz, pop og svensk kormusikk.

Gruppen har produsert et 20-tals CD’er, konsertturnéer, en egen TV serie på TV4 og vært musikalske ledere for en vokalgruppefestival i Seoul i Syd Korea. De har dessuten initiert, utformet og gjennomført egne kurs og konsertfestivaler i Sverige og driver online kurs og seminar portal «The Real Group Academy».

Gruppen består av Emma Nilsdotter, Lisa Östergren, Anders Edenroth, Morten Vinther og Janis Strazdins.

trg-plakat-2017-invitasjon_finalv2

Malcare WordPress Security