Konsertplan

Back in Business Party med gjesteartist Ole Borud

13. april 2018 i Asker Kulturhus

Back in Business Party med gjesteartist Ole Børud

Back in Business Party med gjesteartist Ole Børud

Billett kr 350,-

Billetter kommer snart på: www.kulturasker.no

Back in Business inviterer til en forrykkende kveld med høy party faktor. Det vil svinge i dansefoten og du vil dra kjensel på et repertoar med både nye og gamle låter.

Koret har invitert med seg Ole Børud som er en fantastisk soul og funk artist. Kveldens gjesteartist var i 1990-årene medlem av metal-bandene Schaliach og Extol. Han var med på flere plateinnspillinger og turneer med sistnevnte, før han i 2004 la metal-musikken på hylla for å søke tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop.

I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, Shakin’ the Ground. Oppfølgeren Keep Movin kom i 2011, og høsten 2015 slapp han sin foreløpig siste plate Stepping Up.

I tillegg til karrieren som soloartist har Ole Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer. Han har også turnert med blant annet Sofian, Torun Eriksen og Oslo Gospel Choir. Som liveartist har han delt scene med Andrae Crouch, varmet opp for Kirk Franklin i Globen, spilt på Cotton Club i Tokyo og vært gjest med Santa Fe And The City Horns i Las Vegas.

Dette kommer til å svinge så det blir party tonight!

—–

Back in Business Kor & Band hadde sin første offentlige opptreden på Varden (der Baracoa ligger nå) i Asker i mai 2001, og i 2016 hadde vi 15 års jubileum for en sammenhengende rekke av vårkonserter i Asker. Vi har samarbeidet med artister som Marvin Charles, Kari Iveland, Noora Noor, Heine Totland, Elg, Odd René Andersen, Jorun Erdal, Mimi Tamba, Adam Douglas, Torhild Sivertsen,  Ole Børud, Reidun Sæther og Knut Anders Sørum som alle har bidratt til gode musikalske øyeblikk. Koret har også samarbeidet med orkestre som Prime Time Orchestra, Føyka Storband og Opus 82.

Malcare WordPress Security